Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜ.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 το τμήμα Εξυπηρέτησης Κοινού της ΤΡΑΜ Α.Ε. έλαβε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή από επιβάτη,  για  τους ηλεκτροδηγούς  του τραμ.
 (Τα προσωπικά στοιχειά δεν τα δημοσιεύουμε, είναι στην διάθεση της εταιρίας )

Ευχαριστώ θερμά τους οδηγούς τραμ της νυχτερινής βάρδιας της γραμμής 4 για το φιλότιμο και ενδιαφέρον που έδειξαν την Παρασκευή 17/12/2010, παραδίδοντας μου άμεσα την τσάντα που είχα ξεχάσει η όποια περιείχε σημαντικά προσωπικά αντικείμενα. Να είναι όλοι καλά! Καλές Γιορτές με υγεία και πάντα με χαμόγελο

Να επισημάνουμε ότι πολλοί αφηρημένοι συμπολίτες  μας κατά τις μετακινήσεις με το ΤΡΑΜ ξεχνούν από χρήματα μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. «Σχεδόν καθημερινά κάτι θα βρούμε στα κάθισμα». Πολλοί επιβάτες όταν αντιλαμβάνονται ότι ξέχασαν αντικείμενα στο τραμ , τα αναζητούν ενημερώνοντας τον συνάδελφο ηλεκτροδηγό του επόμενου συρμού.
Αμέσως υπάρχει άμεση κοινοποίηση για την ανεύρεση του αντικείμενου και  πάρα πολλές είναι οι περιπτώσεις που στην επομένη στάση, οι συνάδελφοι ηλεκτροδηγοί κάνουν έλεγχο στον συρμό για να δουν εάν υπάρχει το αντικείμενο για να παραδοθεί άμεσα στον κάτοχο.
Τέλος αυτό που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι,  οι ευχαριστίες ανήκουν σε όλους τους ηλεκτροδηγούς τραμ,  οι οποίοι εξυπηρετούν πρόθυμα το επιβατικό κοινό σε ανάλογες περιπτώσεις.